Laat u verrassen door
Ons welbekende CHEF’S MENU, waarbij u de uitdaging aangaat met onze chef. Bepaal zelf het aantal gangen en laat u verrassen door onze keukenbrigade met dagverse en seizoensgebonden producten.
Met liefde houden wij rekening met voorkeuren en bijzonderheden. Geef het aan bij de reservering!
4-Gangen Chef’s Menu – 55,00
5-Gangen Chef’s Menu – 60,00
6-Gangen Chef’s Menu – 70,00
Een selectie van kazen in plaats van het dessert? 8,50
Een extra gang met een selectie van onze kazen? 16,00
Bijpassend wijnarrangement – per glas 8,00
KLEINJTE bijpassend wijnarrangement – per glaasje 4,50
Naast het uitgebalanceerde wijnarrangement passend bij het CHEF’S MENU, bieden wij een uitgebreide wijnkaart, waarvan u de wijnen per fles kunt kiezen. onze ervaren bediening vertelt u er graag meer over.
Oester (indien voorradig)| Citroen | Japanse uienvinaigrette |
p/s 5,25 |
Brioche | Paling | Bieslook | Citroenmayonaise |
2 stuks 16,- |
Kaviaar van De Steurhoeve | 20 gram | Blini | Bieslook | Crème fraîche |
56,00 |
Coquille | Gebakken | Pastinaak | Beurre blanc | Olie van kerrie | Amandel |
21,00 |
Steak tartaar | Parmezaan | Gel van PX Optioneel: 5 gram kavaar van De Steurhoeve |
19,00 18,00 |
Gelei van paprika | Mousse van mais | Bereidingen van tomaat | Ponzu | Quinoa | VEGA |
19,50 |
Klassieke Bouillabaisse | Rouille |
19,50 |
Gebakken zwezerik | Calvados | Gestoofde rode ui | Crisp van boekweit |
21,50 |
Alle voorgerechten worden geserveerd met huisgebakken brood, grasboter, olijfolie en zeezout. |
|
Tournedos | 200 gram | Seizoensgroente Optioneel: gebakken eendenlever |
40,00 9,00 |
Zeetong | À la meunière |
dagprijs |
Kabeljauw | Venkel | Olie van rucola | Beurre blanc | Pinda |
28,50 |
Knolselderij | Pastinaak | Gerookte zuurkool | Schuim van paddenstoel | Kruidenolie | VEGA |
27,00 |
Vraag uw gastheer of gastvrouw naar het dessert van de avond |
11,50 |
Selectie van kaas van Fromagerie L’Amuse | Fruitmarmelade | Crispy nootjes |
17,00 |
|
|
|
|
|
Boek online een tafel
Laat u verrassen door ons menu